Copyright

Alle rechten voorbehouden Cantique 2014

Colofon

Teksten: Cantique

Disclaimer

Aansprakelijkheid

De op deze website getoonde informatie wordt door Cantique met zorg samengesteld. Cantique is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks
controlemaatregelen, toch op de Cantique website zouden voorkomen. Cantique is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Cantique website zijn gelinkt.

Databescherming

Cantique respecteert de privacy van elke bezoeker van deze site. Hierna is beschreven hoe Cantique gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens

Cantique verzamelt geen persoonsgegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een contactformulier of het verzenden van een e-mail, geeft een bezoeker Cantique toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor statistische doeleinden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie

In sommige gevallen zal Cantique gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of operating system een bezoeker op zijn PC gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.